Listan

Det var ju så det började. En natt när demonerna vägrade försvinna så började jag också tänka på vad och vem som format mig, jag har ju ändå levt ett par år nu. Jag är inte längre en flickan, inte heller en tjej – utan jag är en kvinna.

Jag upprepar att namnen på personerna har ersatts med en bokstav och en siffra. Vissa personer återkommer i olika skepnader, andra personer är två eller flera, fast de har samma nummer. Det beror inte på att de är samma person med samma syfte. Det beror oftast på att de enskilt inte lärt mig lika mycket som dem tillsammans.

Sedan tillkommer det människor som jag efter hand inser hade mer värde än jag trodde. Jag hade publicerat listan här först, men tog bort den, det blir bara rörigt om den sedan inte stämmer.

Alla dessa personer har lärt  mig något. Vissa utan att ens veta om det. Några… som till exempel ”m22”, hon ändrade sig själv och utvecklades, vilket gjorde att jag också gjorde det. Just m22 var svår att skriva om eftersom hennes värde för mig ändrades, och har framförallt ändrats nu när jag fått perspektiv på livet.

Även händelser, viktiga för mig och min person, är med på listan. Det står vad det är (tex ett läger), men nämner inga namn på platser.

 

imagesimages3indexindex2

Published in: 1. Vem? Vad? Varför?, 3. Lilla fröken osynlig, 4. Demonerna on 4 oktober, 2015 at20:04 Kommentarer inaktiverade för Listan