Nu jävlar

Jag skriver ofta om hur dåligt allting är, hur illa däran jag är. Men vet ni… jag blev fed-up! Jag hoppas denna jävla borderline-grejen kan dra åt helvete. Nu ska några av de änglar som alltid finns där, de behöver bara tala med mig, de kan finnas i till och med i andra länder, men de finns ändå där och de förtjänar en rad.

 

Malin: Du finns i ett annat land och för många år sedan levde vi sida vid sida, fast i olika världar… idag är du… även om du troligen har ändrat dig och fått andra perspektiv så finns det en sak som du fortfarande är allra bäst på, att vara en vän. Du är den lojalaste jag har kvar från en tid jag annars vill glömma.

 

Anette: Du plockar upp mig, du hejar på mig och du finns alltid där. Någon som aldrig sviker eller vacklar i dina åsikter eller omdöme.

 

Sara: Du finns också alltid där och du gav mig en av vändpunkterna. En ärlig referens som ledde till ett jobb. Du läser det jag skriver och kommenterar trots att du har miljoner andra saker att göra, ändå finner du tid för mig.

 

Björn: Oj vad vi klickade, och oj vad vi har en tendens att må dåligt samtidigt. Ändå har du alltid tiden att försöka styra mig rätt, även om du själv är i ett sämre skick.

 

Published in: 3. Lilla fröken osynlig on 17 mars, 2016 at19:07 Kommentarer inaktiverade för Nu jävlar