Vännen som lärde mig om vänskap – v49

V49 är svår att skriva om, precis som a52 och n56. Det måste bli rätt och det måste bli så att man förstår. Jag är skyldig henne mycket och det främsta är att hon ser på mig som samma typ av vän som alla andra och i detta fall är det bra. V46 är vännen som tagit hand om mig berusad, som hälsade på mig när jag var sjukskriven, hemma hos mig, trots att hon behövde ta med sitt barn, och hon hade med kaffebröd. Hon är också vännen som hälsade på mig på sjukhuset och hade med tidningar till mig. Hon är en vän, vars värme har gett hopp. Hon försåg mig med leksaker och kläder till mitt barn, och hon skulle aldrig svika en vän. Hon har två barn idag och jag säger åter tack till det personliga julkortet, det värmde så. Jag vill så gärna skriva ut hennes namn så att hon förstår sin betydelse. Hon bjöd sig på sitt livs händelse, sitt bröllop och jag ville gå, men det blev för mycket. Hon försökte in i det längsta att få mig dit, gav mig extra tid och erbjöd mig att få ta med mitt barn! Jag är så ledsen att jag inte vågade, förlåt mig. Jag har dock hennes present och den skall hon få! Trots min feghet så fick jag en personlig hälsning med vackra bilder från bröllopet!
Man kan säga så här, v49 finns alltid där, jag kan fråga henne om sociala koder jag inte förstår eller känner till. Hon har lärt mig att bli en socialt fungerande vän, och en liten text som denna känns futtig! Hon har gett så mycket och jag hoppas att min tacksamhet för hennes verkligen syns, att hon förstår den enorma betydelse hon haft på mitt liv. Jag vill uttrycka att jag finns för dig… Jag gör det!
Tack!

Published in: 3. Lilla fröken osynlig on 11 januari, 2016 at13:49 Kommentarer inaktiverade för Vännen som lärde mig om vänskap – v49